• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

 

Dagcenteret Karetmagerporten blev startet af Dansk Epilepsiforening i 1968 i lokaler i Skovlunde. I 1974 rykkede Dagcenteret til Karetmagerporten 3 i Avedøre i Hvidovre og tog navn derefter.

 

Dagcenteret har indgået driftsoverenskomst med Hvidovre Kommune. I dag er det et socialt aktivitets- og vedligeholdelsestilbud for mennesker med erhvervet hjerneskade og epilepsi (Serviceloven §104).

 

Samtidig med dagcenteret kører vi et hjemmevejlederteam med vejledning i hjemmet til mennesker med kognitive udfordringer såsom hjerneskade eller PTSD. Alle vores hjemmevejledere har ergoterapeutisk baggrund. Her tilbydes borgere vejledning og støttende træning i strukturering og udførelse af dagligdagsaktiviteter i eget hjem.

 

Dagcenterets personale modtager relevant rådgivning og konsulentbistand efter behov, og hjemmevejlederteamet superviseres fast af en neuropsykolog.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.