• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

Tilbudsportalen er Sundhedsstyrelsens officielle oversigt over alle tilbud i Danmark, der arbejder inden for det specialiserede socialområde og ældreområdet. Det betyder, at ethvert anerkendt tilbud kan findes i portalen. Det giver mulighed for at sammenligne tilbuddene på tværs af geografi, beskrivelser, priser og meget andet. Man får derfor et større overblik over tilbuddene, så man er bedre informeret, når man skal vælge.

 

Karetmagerportens Dagcenter for mennesker med epilepsi og erhvervet hjerneskade er også på Tilbudsportalen. Selv om vi er en selvejende institution, skal vi stadig godkendes af Sundhedsstyrelsen. På den måde kan vi også sammenligne os med andre, så vi kan vurdere vores egen praksis og blive bedre.

 

Tilbudsportalens indberetninger er naturligvis offentlige. Derfor har du også mulighed for at se, hvad dagcenteret har indberettet. I Karetmagerporten er vi nemlig overbevist om, at vi har et godt aktivitetstilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade.

Klik her for at komme til Tilbudsportalens hjemmeside.

Hvis du skulle være interesseret i at lære mere om Karetmagerportens tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade, er du velkommen til at komme og besøge os. Du må naturligvis gerne tage en pårørende med eller din sagsbehandler, hvis du ønsker det. Kontakt os for at aftale et tidspunkt.

 

Du kan også læse mere om vores aktiviteter og hvordan vores brugere og pårørerende oplever Dagcenterets tilbud.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.