• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

 

Du er altid velkommen til at komme og besøge os, hvis du vil se Dagcenteret. Kontakt os på telefon eller mail.

Et tilbud til mennesker i den stabile vedligeholdende fase (fase IV)

Karetmagerportens dagcenter for mennesker med erhvervet hjerneskade retter sig mod personer i alderen 18-67 år, der har behov for et tilbud, der kan udvikle og vedligeholde kompetencer, der fremmer og vedligeholder et liv, der er selvhjulpent og aktivt.

 

Fase IV dækker over, at borgerne allerede har været igennem den akutte og den rehabiliterende behandling på hospitalet.

 

Dagcenteret er således ikke et sted, hvor borgere bliver klar til at træde ind på arbejdsmarkedet igen. Det er i stedet et tilbud til den gruppe af mennesker med erhvervet hjerneskade, som ikke kan komme tilbage og få et almindeligt job på grund af deres skade, men som stadig kan oparbejde og vedligeholde kompetencer, der giver dem glæde og muligheder i livet.

Du behøver ikke en henvisning for at blive bruger

Man behøver ikke en henvisning fra en sagsbehandler eller en anden instans for at blive bruger på Karetmagerportens Dagcenter. Du er meget velkommen til at komme og se stedet, selvom du bare har hørt om os og er nysgerrig.

 

Når du har set stedet og fortalt lidt om dig selv, din baggrund, og hvorfor du er interesseret i at blive optaget på dagcenteret, kan vi kontakte din hjemkommune om en indstilling om betalingstilsagn.

 

Ønsker du at få en pårørende eller en sagsbehandler med, er du meget velkommen til det

 

For at kunne indstille dig kan det i visse tilfælde være nødvendigt med indhentelse af en vurdering eller oplysninger fra lægen. Dette kan kun indhentes med skriftlig tilladelse fra dig

 

Hvad kræver det at blive bruger på Dagcenteret?

Dagcenteret er et tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade eller epilepsi. Vi prioriterer, at der en høj grad af genkendelighed i hverdagen. Derfor stiller vi som krav, at man skal komme minimum tre dage om ugen.

 

Vi optager ikke folk med behandlingskrævende psykiatriske lider eller med et aktivt misbrugsproblem. Vi har heller ikke mulighed for at modtage brugere i kørestol på grund af de fysiske rammer. Af normeringsmæssige hensyn skal brugere desuden være fysisk selvhjulpne i høj grad

 

Har man behov for det, kan kommunen bevilge befordring. Læs mere her.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.