• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

WhistI denne aktivitet spiller gruppen kortspillet firemandswhist. Kortspillet er en aktivitet, der primært foregår uden ord, og derfor kan både de af dagcenterets brugere, der har et godt sprog og dem der har sprogvanskeligheder (afatikere) være med.

 

For mennesker med erhvervet hjerneskade er spillet en træning i den nonverbale kommunikation som ligger i kropssprog og ansigtsudtryk. Man er nødt til at aflæse hinanden som en del af strategien i spillet. Samtidig vedligeholder spillet de kognitive funktioner, der er forbundet med overblik og struktur, samt finmotorikken i at blande og behandle kort.

 

De sociale evner kommer også på prøve, når man skal vente på de andres tur og håndtere nederlag og sejre. Deltagerne er gode til at hjælpe hinanden, så den enkelte bruger med erhvervet hjerneskade kan deltage i spillet uanset vedkommendes begrænsninger.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.