• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

VærkstedI aktiviteten værksted kan brugerne i Karetmagerportens dagcenter slippe deres kreative sanser løs. Deltagerne kan arbejde både med farver, stof, garn og materiale efter deres egne ønsker.

 

For mennesker med erhvervet hjerneskade kan der være en udfordring i planlægge aktiviteten og udføre forskellige motoriske færdigheder i selve processen. Samtidig kan inspirationen og motivationen til at begive sig ud i nye udfordringer mangle.

Derfor er der hjælp at hente hos socialpædagogen, der giver støtte og har øje for den enkeltes kreative proces.

 

Arbejdet i værkstedet skaber succesoplevelser. Brugerne skal opleve at deres idéer kan blive til virkelighed og glæde sig over at lave et produkt i fællesskab med andre.

 

For mennesker med erhvervet hjerneskade kan der være særlige vanskeligheder med koordination mellem hånd og øje, fin- og grovmotorik og udfordringer for selvværdsfølelsen. Deltager, der er særligt motorisk udfordrede får hjælp gennem redskaber og strategier, der kan kompensere for det de har problemer med.

 

Dagcenter Karetmagerportens værksted er således et sted, hvor der er plads til små sejre og begejstring for mennesker med erhvervet hjerneskade. Målet er at træne motorik, sociale samværdsformer og den kreative proces samt arbejde med identitet og selvværd.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.