• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

 

Brugerne er selv eksperter i livet

En erhvervet hjerneskade eller et tilsvarende skjult handicap kan gøre hverdagen meget vanskelig.

Men på Dagcenteret er vi overbevist om, at selvom livet er besværligt, så betyder det ikke at alt det gode er forsvundet. Vi kan stadig finde glæden i fællesskabet med andre

 

Karetmagerportens Dagcenter er et fællesskab for mennesker med erhvervet hjerneskade. Her er der mulighed for at deltage med værdighed og ligeværd.

Brugerne er selv eksperter i livet. Personalet er til gengæld eksperter i at skabe de gode rammer, der får livet til at fungere på trods af hjerneskaden og de følger, den har haft for den enkelte.

En hverdag fyldt med tilbud

På dagcenteret bliver isolationen brudt. Her er der en hverdag fyldt med varme, humor og nærvær.

Dagcenteret har åbent fem dage om ugen og hver dag er der aktiviteter, der er særligt tilrettelagt til mennesker med en erhvervet hjerneskade.

Du kan læse mere om hverdagen på dagcenteret her

 

Dagcenteret er et neuropædagogisk tilbud med forskellige spil, aktiviteter og fællesskaber, der styrker de motoriske evner, leverer en intellektuel udfordring og fremmer de sociale evner.

Du kan læse mere om vores faglige tilgang her.

 

Kontakt Dagcenteret og kom og besøg os

Dagcenteret har 28 fuldstidspladser til brugere, der har en erhvervet hjerneskade, epilepsi eller et tilsvarende skjult handicap

Dagcenterets personale består både af pædagoger og ergoterapeuter.

 

Du er velkommen til at komme og besøge os. Kontakt os for at aftale et tidspunkt.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.