• Dagcenteret bruger 3
  • IMG 442
  • Gupper 37

Inden en borger med erhvervet hjerneskade kan starte hos os skal der foreligge et skriftligt betalingstilsagt. Borgerens hjemkommune skal godkende og betale for opholdet på Dagcenteret.

  

Ud over hjemkommunens betaling, har Hvidovre kommune fastsat en egenbetaling. Denne betaling opkræves af Dagcenteret og indbetales videre til Hvidovre kommune

 

I det daglige er der nogle få udgifter, der er med til at skabe en hyggelig hverdag. Det er blandt andet en fast betaling til kaffe/the. Betalingen er den samme uanset antal ugentlige dage, ferie og diverse fravær for at sikre mindst mulig besvær med administration og mindst mulig forvirring for brugerne

 

Ud over dette har brugerne fastsat et kontingent. Kontingentet går til avis- og telefon-abonnement, årlig udflugt med leje af stor bus, samt andre begivenheder såsom fødselsdag og jubilæum.

 

Ved større arrangementer som eksempelvis julefrokost betales der en fast pris på 125 kr. for bruger. For pårørende er prisen 250 kr. Eventuelle merudgifter dækkes af brugerkontingentet.

 

 

Priserne er:

        

Hjemkommunens dagtakst:

  

606 kr. pr dag i 2014 

 

Egenbetaling:

 

100 kr./måned

 

Kørsel:

 

50 kr./måned

 

Kaffe / the:

 

75 kr./måned

 

Brugerkontingent:

 

200 kr./kvartal

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.