• mad-fra-fransk-tema-karetmagerporten
  • IMG 1546

Kost har stor betydning for både koncentration og indlæringsevne. Det gælder også for personer med erhvervet hjerneskade. Derfor spiser vi godt i Karetmagerportens Dagcenter. Kosten understøtter hele dagsprogrammet, sådan så at brugerne kan få mest muligt ud af vores aktiviteter.

 

Samtidig vil vi gerne hjælpe brugerne til at tage et sundt og nærende valg. Selvom man har fået en erhvervet hjerneskade skal kroppen stadig holdes ved lige. Derfor lægger vi vægt på at servere et sundt, nærende og billigt måltid ved frokosttid.

 

Vi lægger samtidig vægt på det sociale aspekt af at indtage maden sammen. Nogle mennesker, der har en erhvervet hjerneskade har sociale udfordringer. Når vi spiser sammen, bruger vi også tid sammen og snakker om maden, og hvad der ellers falder os ind

 

Vores køkkenkvinde Ouakiem tilbereder maden. Hver dag er der mulighed for at vælge imellem en lun ret eller et udvalg af forskelligt hjemmelavet smørrebrød.

 

Frokostplanen laves for en uge af gangen og skrives på fællestavlen, så man kan se hvad der er på menuen. Man kan hver dag tage stilling til om man spiser med, eller om man medbringer egen madpakke.

 

Brugerne hjælper til med opdækning og afrydning efter hvert måltid.Se Karetmagerportens seneste smiley-rapport

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.